Napsugár Étterem


Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a mai naptól (2020.07.03.) a Napsugár Étterem és terasza is újra várja vendégeit a kültéri Napsugár Büfével és annak teraszával együtt. 
 
Éttermünk a fürdő központjában helyezkedik el. Korszerű konyhánk nagy létszámú vendégsereg gyors és színvonalas kiszolgálására alkalmas. Legfőbb célunk, hogy elfogadható áron, családias hangulatban, minőségi ételeket kínáljunk az ide látogató vendégek számára. Önkiszolgáló éttermünk befogadó képessége a beltérben 100 fő, a folyamatosan bővülő teraszon 300 fő. Előzetes egyeztetés alapján csoportos étkeztetés lebonyolítását is vállaljuk.

DSCF5285 DSCF5302 DSCF5291Vendégeink Éttermünket és teraszát a strandról közvetlenül érik el, a Touring Hotelból és a Téli Fürdőből pedig zárt folyosón keresztül juthatnak el hozzánk.   A Touring Hotel vendégei a svédasztalos reggelit és a fél-, vagy teljes panziós ellátást is itt vehetik igénybe. 

                   

 

Az étteremhez tartozik a fedett fürdőkomplexum galéria szintjén igényesen kialakított Napsugár Presszó. A külső teraszon megépült egy korszerű büfé, valamint egy bográcsozó hely, ahol főszezonban az Alföld jellegzetes bográcsos ételeit kínáljuk.
Az uszoda mellett Gyümölcs Standdal, Koktél Bárral, és ICE 'N' GO
 fagylalttal, az élménymedence mögött Algida jeges finomságokkal és hűtött üdítő italok széles választékával várjuk kedves vendégeinket.

DSCF5306 DSCF5292 DSCF5289Éttermünk Sodexo, Ticket Restaurant,

 valamint mindhárom SZÉP Kártya kibocsátó elfogadóhelye.

Részletes árlistánk megtekintése, letöltése:  KATTINTSON IDE


Készséges kiszolgálással, kellemes környezetben, állandóan bővülő választékkal várjuk kedves Vendégeinket!

 

 

Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
04850026
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
80
1034
22782
28196
4850026
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner