Strandfürdő

strandfurdoA strandfürdő  kb. 5 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

 

Európában egyedül csak nálunk található kétpályás ponyvacsúszda, mely  ráadásul még a leghosszabb is a kontinensen. S gondolatban elhagyva az  „öreg kontinenst”, néhány lépéssel arrébb, a hullám medencében, mintha a Csendes-óceán hullámai ringatnának. Élménymedencénk nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen csúszdákkal összeépített vízi-vár, buzgárok, gejzírek, nyak- és hátdögönyözők és egy rendszeres időközönként kiboruló és a vendégek nyakába több köbméter vizet zúdító dézsa teszi felejthetetlenné a fürdőzést. Kisgyermekes családoknak ideális a hely, mert a vízmélység itt befelé haladva fokozatosan növekszik és a gyermekmedencével ellentétben a szülők együtt fürödhetnek csemetéikkel.


Aki pedig megunta a vízi élményeket, figyelmébe ajánljuk homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci (igény esetén strandröplabda, strandkézilabda) pályánkat.
Kicsik és nagyok egyaránt nagy kedvvel hódolnak a mini golfnak. Élvezettel veszik kezükbe az ütőt, majd le sem akarják tenni, újra és újra nekiállnak az akadályok meghódításának.

Az egész strandfürdőt gondozott, zöld pázsit takarja, virágzó növények pompája közt, árnyékot adó fák alatt pihenhetnek a hozzánk látogató vendégek.
Egyszóval csobbanjon Cserkében, mert nálunk megtalálható minden egy helyen, ami egy meleg nyári napon kikapcsol, ellazít és felüdít!


KÉPGALÉRIA

Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
04795811
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
63
1711
21598
28874
4795811
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner