Szauna Sziget

 
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szaunáinkban saját törölköző,
vagy szauna kendő használata kötelező!
A szauna kendő megvásárolható a gyógyboltban 250 Ft/db. áron.
Szaunabelépő egész napra: 1.300 Ft/fő

szv00
 

Infra szauna:

Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, ezzel kényszerítve a keletkezett hő elszállítására, következésképpen kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását.
Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő.

szv03


Finn szauna:

A szaunázás jótékony hatást gyakorol a szív- és a keringési rendszerre, ugyanis felgyorsítja a vérkeringést. Vigyázzunk azonban, a visszér-problémákkal szenvedők esetében ugyanis a túlzott meleg káros hatású lehet, az erek kitágulnak, s így fokozódnak a visszérbetegség panaszai.
Szépségünkre, bőrünkre, testünkre pozitív hatást gyakorol, ugyanis javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, ezáltal az "megfiatalodik". Lágyabb, puhább, bársonyosabb, rugalmasabb lesz.

szv05


Aroma kabin:

Felüdülést biztosít a testnek és a léleknek. Jótékony hatását illóolajokon keresztül fejti ki, ami a levegőbe párologtatva, belélegezve és a bőr pórusain át bejutva a szervezetbe biztosít ellazulást a test és a lélek számára egyaránt. Gyógyhatása a gyomorbetegségektől a mozgásszervi panaszokig egyaránt kiterjed.

szv04


Nyitva: minden nap 9.30 – 19.30


Szauna szeánszok az előre meghirdetett időpontok alapján vehetők igénybe.

 
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szaunáinkban saját törölköző,
vagy szauna kendő használata kötelező!
A szauna kendő megvásárolható a gyógyboltban 250 Ft/db. áron.KÉPGALÉRIA
Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
04806333
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
12
677
7285
24835
4806333
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner