Bochniai Gyógysó szoba

Magyarországon kizárólag Cserkeszőlőben található a lengyelországi Bochniából származó gyógy-sóból kiépített szoba, mint klimatikus gyógyhely, ahol bármikor elérhető a természetes sóbányák mikroklímája. A falai, a mennyezete és a padozata só- réteggel borított.
A gyógyhatás legfontosabb tényezője, a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás. Megszünteti a gyulladásokat, csökkenti az allergiás panaszokat, helyreállítja a fiziológiás jellemzőket, illetve a légzőszervek mikroflóráját. Erősíti a szervezet immunrendszerét, fokozza az egyén teherbíró képességét. Hatásos az asztma, bronchitis, tüdőemfizémia, tüdőtágulat, tüdőműtétek utáni utókezelésre, légcső-gyulladás, mandulagyulladás, garatpolip, homlok és arcüreggyulladás, nehéz légzés stb. esetén.

A gyógyulás csak kúraszerűen alkalmazva eredményes. Egy kúra 10-21 kezelésből áll, a betegségtől függően. Orvosi beutaló nélkül is bárki használhatja. A terápia eredményeképpen elérhető a teljes tünetmentes gyógyulás.


Javasoljuk a kúraszerű alkalmazást (10-21 nap)
és naponta legkevesebb 1-3 óra benntöltött időtartamot.

soszoba20190618


KÉPGALÉRIA 
 
Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
06614291
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
19
730
18985
26275
6614291
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner