Téli fürdő

telifurdo 1Cserkeszőlő az Észak-alföldi Régió déli részének, illetve Jász-Nagykun Szolnok megyének a legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. A község a Tiszazug kistérségében, a Körös és a Tisza által határolt természeti környezetben helyezkedik el. A főváros felől az M5-ös autósztrádáról Kecskemétnél letérve viszonylag könnyen elérhető. A fürdő fejlesztése már évtizedek óta a község fő stratégiája. Ennek köszönhetően nemcsak országos, de nemzetközi viszonylatban is ismert fürdőhellyé vált.A továbbfejlődéshez, egyben a régió déli része egészségturizmusának fejlődéséhez korszerű fedett fürdőt kellett létesíteni, amely egész évben képes az időjárástól függetlenül kiszolgálni a vendégeket. Emellett bővíteni kellett a gyógyvizes medencék felületét, mert csúcsidényben a meglévő kapacitás már nem volt elégséges. Mindezeket figyelembe véve valósult meg a „Cserkeszőlő, Termál és Gyógyfürdő fejlesztés” című projekt 2009. október 02. és 2010. november 30. között.

A komplex, három szintes szolgáltatóegység létrehozásával a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások biztosítottak. A fedett téli termál-élményfürdő lehetőséget biztosít a szolgáltatási skála bővítésére, így a fürdő által elérhető célcsoportok köre kiszélesedett, családos vendégeink a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat.. Gazdag növényzet, mediterrán stílus jellemzi a kialakítását.


Az építkezés befejeztével két újabb gyógyvizes medencét vehettek vendégeink birtokukba, melyek vízmélysége 1 m, hőfoka az I. számúnak 35-36 Celsius, a II. számúnak 36-38 Celsius. Az egyikhez tartozik egy kiúszóval rendelkező, szabadtéri, tetővel ellátott medence. Itt légbefúvásos fekvőpadok  is találhatók. A belső térben pedig dögönyözők, vállmasszírozók, talpmasszírozók frissítik a testet.


telifurdo 2Nagy népszerűségnek örvend a jakuzzi medence, mélysége 1 m, a víz hőfoka 33-35 Celsius.


Az élménymedence igazi gyermekparadicsom. Sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy szabadtéri medence kiúszóval tartozik hozzá. A víz mélysége 1- 1,2 m, hőfoka 30-32 Celsius. Vízforgatóval ellátott.


A gyermekmedencénk inkább bébipancsoló. Mini csúszda és állatfigurák színesítik a hangulatot. A víz mélysége 0-0,6 m, hőfoka 31-33 Celsius. Vízforgatóval ellátott a medence.


A tanmedence vízmélysége 1,2 m, hőfoka 28-30 Celsius. Kiválóan alkalmas úszás oktatásra, de úszásra is nem csak gyermekeknek.


Vendégeink gyakran egy-egy egész napot eltöltenek az új létesítményben. Tehetik ezt azért, mert éhségüket, szomjúságukat csillapíthatják a Napsugár büfében, vagy a fürdő területén, fedett átjáróval ellátott Napsugár étteremben.  A galériaszinten pihenőágyak, a medencetérben szaunapihenő szolgálja a kényelmet.

Az alagsorban 1.200 személyes, férfi- női öltöző, tusolók és pelenkázó, valamint egy, a későbbiek folyamán kialakítandó fitnesz terem helyezkedik el.


KÉPGALÉRIA

Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
06671537
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
126
1850
20700
26254
6671537
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner