Wellness

 

Frissítő talpmasszázs

A masszázs mindkét talp, boka, lábfej és lábszár különféle masszázstechnikákkal való frissítő kényeztetése. Nem reflexmasszázs, de segít a test energetizálásában. Infra szauna:

Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, ezzel kényszerítve a keletkezett hő elszállítására, következésképpen kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását.

Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő.

infraszauna1

 

Finn szauna:

A szaunázás jótékony hatást gyakorol a szív- és a keringési rendszerre, ugyanis felgyorsítja a vérkeringést. Vigyázzunk azonban, a visszér-problémákkal szenvedők esetében ugyanis a túlzott meleg káros hatású lehet, az erek kitágulnak, s így fokozódnak a visszérbetegség panaszai.

Szépségünkre, bőrünkre, testünkre pozitív hatást gyakorol, ugyanis javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, ezáltal az "megfiatalodik". Lágyabb, puhább, bársonyosabb, rugalmasabb lesz.

szauna1

 

Szolárium:

Télen-nyáron egyenletes, szép barna bőr. Mindez elérhető a Black Care állószoláriummal.


szolarium1


Kádfürdő:

2007 évben készült el a  6 férőhelyes, hideg-meleg gyógyvízzel működő kádas gyógyfürdő. Az orvos által ajánlott kádfürdős kezelés mellett, vendégeinknek lehetősége van önköltséges áron is igénybe venni ezt a szolgáltatást, mely kiegészítve a bochniai gyógysóval- olyan arányban, mint a Holt-tengeri-, csodálatos bőrgyógyító hatással bír. Elszeparált helyzetének köszönhetően meghitt hangulatú fürdőzést biztosít, alkalmazhatunk különféle illóolajokat, amelyek ellazítják, vagy élénkítik a testet és lelket. Egy és két fő részére egyaránt igénybe vehető.

kadfurdo

  

Fel Vissza
new banner
jurta banner
gyermek autos banner
cserkeszolo banner
06671619
Ma
Tegnap
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
208
1850
20782
26254
6671619
Erzsebet logo
szepkartya
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner