V. számú medence ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023.12.23. naptól 2024.01.01. napig a kültéri V. számú gyógymedence elérhető lesz, az a feltüntetett időszakban minden nap feltöltésre kerül. A medence a továbbiakban 2024.01.02. naptól nem üzemel.Kellemes fürdőzést kívánunk!
Részletek

Szauna nyitás

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy fürdőnkben szerdától (2023.12.06.) a szauna szolgáltatásunk ismét elérhetővé válik! Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!
Részletek

Tájékoztatás elektromos autó töltő elé...

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot és vendégeinket, hogy a Petőfi úti parkolóban felállított elektromos autó töltő fizető töltőként üzemel.
Részletek

Hírek, programok

Kérjük kísérjék figyelemmel Facebook és weboldalainkat. Szeretettel várjuk Önöket Fürdőnkben!
Részletek

Cserkefürdő ajándékutalvány

Nem tudja mivel lepje meg szeretteit? A Cserkeszőlői Gyógy-és Strandfürdőnek van egy kitűnő ötlete!!
Részletek
ÖSSZES HÍR
         
virtualis seta

 

Frissítő talpmasszázs

A masszázs mindkét talp, boka, lábfej és lábszár különféle masszázstechnikákkal való frissítő kényeztetése. Nem reflexmasszázs, de segít a test energetizálásában. Infra szauna:

Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, ezzel kényszerítve a keletkezett hő elszállítására, következésképpen kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását.

Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő.

infraszauna1

 

Finn szauna:

A szaunázás jótékony hatást gyakorol a szív- és a keringési rendszerre, ugyanis felgyorsítja a vérkeringést. Vigyázzunk azonban, a visszér-problémákkal szenvedők esetében ugyanis a túlzott meleg káros hatású lehet, az erek kitágulnak, s így fokozódnak a visszérbetegség panaszai.

Szépségünkre, bőrünkre, testünkre pozitív hatást gyakorol, ugyanis javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, ezáltal az "megfiatalodik". Lágyabb, puhább, bársonyosabb, rugalmasabb lesz.

szauna1

 

Szolárium:

Télen-nyáron egyenletes, szép barna bőr. Mindez elérhető a Black Care állószoláriummal.


szolarium1


Kádfürdő:

2007 évben készült el a  6 férőhelyes, hideg-meleg gyógyvízzel működő kádas gyógyfürdő. Az orvos által ajánlott kádfürdős kezelés mellett, vendégeinknek lehetősége van önköltséges áron is igénybe venni ezt a szolgáltatást, mely kiegészítve a bochniai gyógysóval- olyan arányban, mint a Holt-tengeri-, csodálatos bőrgyógyító hatással bír. Elszeparált helyzetének köszönhetően meghitt hangulatú fürdőzést biztosít, alkalmazhatunk különféle illóolajokat, amelyek ellazítják, vagy élénkítik a testet és lelket. Egy és két fő részére egyaránt igénybe vehető.

kadfurdo

  

Fel Vissza
new banner
touring hotel banner
napsugar etterem banner
wellnes banner
banner wifi zone 2
Erzsebet logo
szepkartya